0

Knihy

Éčka v potravinách Metodická príručka pre učiteľov chémie

Éčka v potravinách Metodická príručka pre učiteľov chémie

Porozumieť, skúmať, experimentovať

Autor: Alžbeta Slavkovská; Viera Machová
Vydavateľstvo: Raabe 2016
EAN: 9788081402517

JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU!

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový štandard štátneho vzdelávacieho programu.
Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní.Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé.

VYDAVATEĽSTVO Raabe
ROK VYDANIA 2016
ISBN 978-80-8140-251-7
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 110
VÄZBA mäkká
ROZMER 300 × 215 × 10 mm
HMOTNOSŤ 397 g

Ďalšie tituly od autora Alžbeta Slavkovská; Viera Machová

Éčka v potravinách Metodická príručka pre učiteľov chémie

Éčka v potravinách Metodická príručka pre učiteľov chémie

Alžbeta Slavkovská; Viera Machová

15,30 € Raabe 2016