0

Knihy

Chémia potravín

Chémia potravín

Autor: Alena Vollmannová, Janette Musilová, Dana Urminská
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2018
EAN: 9788055218144

Vysokoľkolská učebnice poskytuje študentom komplexný prehľad súčasných poznatkov o chemickom zložení potravinových surovín a potravín, o ich biochemických a mikrobiologických vlastnostiach, ako aj o významných chemických reakciách, ktoré prebiehajú v potravinových surovinách a potravinách počas ich skladovania alebo technologického spracovania a o analytických

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Vysokoľkolská učebnice poskytuje študentom komplexný prehľad súčasných poznatkov o chemickom zložení potravinových surovín a potravín, o ich biochemických a mikrobiologických vlastnostiach, ako aj o významných chemických reakciách, ktoré prebiehajú v potravinových surovinách a potravinách počas ich skladovania alebo technologického spracovania a o analytických metódach využívaných v potravinárstve.

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2018
ISBN 978-80-552-1814-4
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 543
VÄZBA tvrdá
ROZMER 245 × 175 mm
HMOTNOSŤ 1 058 g

Ďalšie tituly od autora Alena Vollmannová, Janette Musilová, Dana Urminská

Chémia potravín

Chémia potravín

Alena Vollmannová, Janette Musilová, Dana Urminská

15,78 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2018