Autor: kolektív
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2022
EAN: 9788055225241
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu 5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu 6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov 7.Mikrobiológia medu 8.
čítať viacZatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.
Obsah:
1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve
2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách
3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu
6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov
7.Mikrobiológia medu
8.Mikrobiológia vody
9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami
10.Mikrobiológia výrobného prostredia
11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami
12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách