0

Knihy

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Autor: Alena Brandšteterová; Silvia Loffayová
Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA 2006
EAN: 9788080910013

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe.

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice sa venuje posudzovaniu potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.

VYDAVATEĽSTVO EXPOL PEDAGOGIKA
ROK VYDANIA 2006
ISBN 978-80-8091-001-3
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 112
VÄZBA mäkká
ROZMER 269 × 207 × 10 mm
HMOTNOSŤ 265 g

Ďalšie tituly od autora Alena Brandšteterová; Silvia Loffayová

V ponuke nie sú žiadne daľšie diela tohto autora.