0

Knihy

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť

Autor: Alena Brandšteterová; Silvia Loffayová
Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA 2007
EAN: 9788080910549

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód.

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.

VYDAVATEĽSTVO EXPOL PEDAGOGIKA
ROK VYDANIA 2007
ISBN 978-80-8091-054-9
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 188
VÄZBA mäkká
ROZMER 267 × 222 × 13 mm
HMOTNOSŤ 440 g

Ďalšie tituly od autora Alena Brandšteterová; Silvia Loffayová

V ponuke nie sú žiadne daľšie diela tohto autora.