0

Knihy

Oznam:
V sobotu a nedeľu (21.12. a 22.12.) - OTVORENÉ - knihkupectvo Pergamen 9-12 hod., knihkupectvo Academia 14-17 hod. Info k dodaniu tovaru kuriérskou spoločnosťou DPD a Slovenskou poštou z tovaru, ktorý je u dodávateľa. Viac info →.

The Elements of Baking

The Elements of Baking

Making any recipe gluten-free, dairy-free, egg-free or vegan THE SUNDAY TIMES BESTSELLER

Autor: Katarina Cermelj
Vydavateľstvo: HODDER & STOUGHTON
EAN: 9781399712897

Learn how to remove gluten, eggs and/or dairy from any recipe with this fun, nerdy cookbook packed full of helpful tips and mouthwatering recipes.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Learn how to remove gluten, eggs and/or dairy from any recipe with this fun, nerdy cookbook packed full of helpful tips and mouthwatering recipes.

VYDAVATEĽSTVO HODDER & STOUGHTON
ROK VYDANIA
ISBN -
JAZYK anglický
POČET STRÁN 496
VÄZBA tvrdá
ROZMER 270 x 202 x 35
HMOTNOSŤ 1 876 g

Ďalšie tituly od autora Katarina Cermelj

The Elements of Baking

The Elements of Baking

Katarina Cermelj

34,28 € HODDER & STOUGHTON