0

Knihy

Jedlo

Jedlo

Odkiaľ a ako sa dostáva na náš stôl

Autor: Andrea Minoglio, Federico Mariani
Vydavateľstvo: Lingea s.r.o. SK 2022
EAN: 9788081452864

Jedlo dokáže rozprávať množstvo pozoruhodných príbehov. V tejto knižke deti objavia tie najzaujímavejšie z nich. Dozvedia sa, akú dlhú cestu musí jedlo absolvovať, kým sa dostane na váš stôl.

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Na sklade, posielame ihneď

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - áno Pergamen, Senec - áno

13,41 € Bežná cena 14,90 €
 

Viac o knihe

Jedlo dokáže rozprávať množstvo pozoruhodných príbehov. V tejto knižke deti objavia tie najzaujímavejšie z nich. Dozvedia sa, akú dlhú cestu musí jedlo absolvovať, kým sa dostane na váš stôl. Kniha zobrazuje jasné a názorné výklady, doplnené o krásne ilustrácie, prostredníctvom ktorých zistíte, kde a ako sa pestujú alebo získavajú jednotlivé suroviny, aké postupy sa uplatňujú pri ich spracovaní a ako sa z nich vyrábajú produkty, ktoré potom konzumujeme alebo pijeme.

Kniha predstavuje čokoládu, čaj, med, ryžu, syr, arašidové maslo, cukrovú vatu a ďalšie. Vedeli ste napríklad, že pravá vanilka, ktorej chuť poznáte zo sladkostí, sa vlastne získava z jednej orchidey? Že popcorn, na ktorom si radi pochútite napríklad v kine, sú zrnká kukurice, ktoré doslova explodovali horúčavami? Alebo že hlavnými opeľovačmi ananásovníka v prírode sú kolibríky?

VYDAVATEĽSTVO Lingea s.r.o. SK
ROK VYDANIA 2022
ISBN 978-80-814-5286-4
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 64
VÄZBA tvrdá
ROZMER 305 × 245 × 15 mm
HMOTNOSŤ 768 g

Ďalšie tituly od autora Andrea Minoglio, Federico Mariani

Jedlo

Jedlo

Andrea Minoglio, Federico Mariani

13,41 € Lingea s.r.o. SK 2022