0

Knihy

Pokusy pre mladých výskumníkov

Pokusy pre mladých výskumníkov

Fyzika a chémia v kuchyni

Autor: Milan Sikirica
Vydavateľstvo: PERFEKT 2019
EAN: 9788080469214

Prečo je obloha modrá? Ako sa vyrába domáca zmrzlina? Na akom princípe funguje hasiaci prístroj? Čo spôsobuje kyslé dažde? Ako vzniká dúha? Prečo sa smrad šíri tak rýchlo?

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Na sklade, posielame ihneď

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - áno

12,40 €
 

Viac o knihe

Prečo je obloha modrá? Ako sa vyrába domáca zmrzlina? Na akom princípe funguje hasiaci prístroj? Čo spôsobuje kyslé dažde? Ako vzniká dúha? Prečo sa smrad šíri tak rýchlo?
Pomocou 70 jednoduchých pokusov si vysvetlíme chemické a fyzikálne javy okolo nás. Vyrobíme si sopku, lízanku, atrament, lepidlo, ozdoby, kameru aj domácu batériu. Preskúmame zloženie červenej kapusty, mydla aj slimačej ulity. Zázračnými experimentmi zmeníme farbu kvetu, pretiahneme vajce cez hrdlo fľaše a zhasneme sviečku bez sfúknutia.

VYDAVATEĽSTVO PERFEKT
ROK VYDANIA 2019
ISBN 978-80-8046-921-4
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 176
VÄZBA tvrdá
ROZMER 218 × 218 × 14 mm
HMOTNOSŤ 493 g

Ďalšie tituly od autora Milan Sikirica

Pokusy pre mladých výskumníkov

Pokusy pre mladých výskumníkov

Milan Sikirica

12,40 € PERFEKT 2019