Je tolik možností pro slané pečení!
V poradí už dvadsiata druhá kniha pod hlavičkou Recepty zo Života prichádza so 120 receptmi, tentoraz na tému dezerty. Medzi overenými čitateľskými dobrotami si svoje nájdu milovníci tort, kysnutých koláčov či nepečených dezertov. Okrem klasických na plechu pečených múčnikov tu gazdinky nájdu aj pestrú zmes sladkostí, pri ktorých rúru ani netreba zapínať.
Sladké pečenie je prvou knihou, ktorú sme sa rozhodli preložiť pre našich slovenských čitateľov do slovenčiny. Kuchárka ponúka sto preverených receptov na skvelé koláče. Ovocné, čokoládové, orechové, české, svetové, zdravé... Od jednoduchých rezov pečených na plechu, po rafinované, svadobné a kysnuté s posýpkou až po cheesecake ...
Po úspechu knihy Pečieme podľa obrázkov prichádza ďaľšia dávka plná chutných receptov. Ambasádorky Jamieho Olivera na Slovensku a autorky receptov Janica Lacová a Aneta Orosi z tvorivého tímu Jem iné a sa postarali o to, že v knižke si na svoje prídu naozaj všetci – milovníci klasických koláčov, ale aj tí, čo si potrpia na zdravé stravovanie.
Napiecť tie najlepšie sladkosti, ktoré oveľa prekonajú každú cukráreň, nikdy nebolo také jednoduché. V knihe nájdete ku každému z 50 receptov aj 6 obrázkov, ktoré krok za krokom vysvetľujú, ako upiecť svetový zákusok. Redaktorky Nového Času pre ženy každý z koláčov starostlivo vybrali, napiekli a odporúčajú všetkým maškrtným jazýčkom!
První kniha Apetitu s vůní čerstvě upečených koláčů První z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne sto prověřených receptů na skvělé koláče. S naší kuchařkou si budete pečení užívat! Ovocný, čokoládový, nebo ořechový? Na své si přijde opravdu každý!
Šťavnaté ovocné moučníky pečené na plechu i ve formě můžete připravovat pro rodinu i hosty během sezony, kdy dozrává jeden druh ovoce za druhým, a z mraženého a konzervovaného ovoce po celý rok.
Další přírůstek do úspěšné Edice Apetit obsahuje přes 100 receptů na nejrůznější druhy pečiva (český chleba včetně návodu, jak si doma udělat kvásek), housky, francouzská bageta, italská ciabatta, indický naan, rychlý chleba z domácí pekárny), ale i slané koláče z celého světa (quiche, šalotkový tarte tatin), oblíbené pizzy, slané muffiny a rolády a
Edícia Aké ľahké prináša tri nové prehľadné kuchárske knihy pre modernú domácnosť: Cestoviny, Kurča a Mafiny. Či už hľadáte recepty na výborné mäso a hydinu, chutné cestoviny alebo mafiny so šťavnatým ovocím a roztekajúcimi sa kúskami čokolády, dobroty pripravované podľa týchto receptov vám zaručia úspech vždy a všade.
Edícia Aké ľahké prináša tri nové prehľadné kuchárske knihy pre modernú domácnosť: Cestoviny, Kurča a Mafiny. Či už hľadáte recepty na výborné mäso a hydinu, chutné cestoviny alebo mafiny so šťavnatým ovocím a roztekajúcimi sa kúskami čokolády, dobroty pripravované podľa týchto receptov vám zaručia úspech vždy a všade.
Chrumkavé, zlatohnedé a sladučké- vafliam, palacinkám a podobným maškrtám nemôže nikto odolať. Niet divu, veď sú nielen rýchlo hotové, ale dajú sa tiež ľahko a rozmanito obmienať.
Čo je malé, to je pekné. Môžeme doplniť: dobré, lepšie až najlepšie. V tejto knižočke nájde čitateľ viac ako 100 predpisov, ktoré ponúkajú obmenu tradičného pečenia. Netreba sa nútiť do konzumácie veľkého množstva maškŕt. Predpisy počítajú s menším množstvom cukru, ktorého sa stránia najmä ženy, a tomu je prispôsobená veľkosť koláčikov i tort.
Domáce múčniky chutia najlepšie!
Byt provoněný čerstvě napečeným pečivem a horká káva na stole, to je ta pravá domácí atmosféra!
Máte radi zmrzlinu? Pripravte si svoj obľúbený druh sami! V tejto knihe nájdete viac ako 100 chutných, úplne jednoduchých receptov. Či už ide o krémovú, mliečnu, smotanovú alebo ovocnú zmrzlinu, ľahké sorbety a granity, jemné parfé alebo svieže dezerty s jogurtom, každý tu nájde svojho favorita!
Už stáročia sa ľudia na celom svete nechávajú zviesť lahodným pokušením. Inšpiratívna kuchárska knižka Lahodná čokoláda je určená špeciálne pre domácu kuchyňu a láka výberom tých najlepších receptov.
Koláče s posýpkou sú stávkou na istotu. Šťavnaté ovocné alebo orechové dobroty lákajú vôňou aj rozmanitosťou. Jednoduchosťou prípravy sú prístupné pre každého.
Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kuchařek Patrik Jaros shromáždil recepty na přípravu nejchutnějších drobenkových koláčů a přidal k nim nové varianty. Vyzkoušet můžete 40 vynikajících koláčů – např.
Mafiny sú čoraz obľúbenejšie. Tieto malé koláčiky sa zvyknú podávať na raňajky, no aj ako dezert ku káve alebo ako sladké občerstvenie kedykoľvek počas dňa. Príprava mafinov je veľmi jednoduchá. Ak chcete na členov rodiny alebo svojich hostí skutočne zapôsobiť, môžete tieto chutné koláčiky nápadito ozdobiť.
S velkou kuchařskou knihou "Moučníky a dorty" bychom rádi dali všem přátelům sladkého pekařského umění do rukou dílo, které bude každému absolutně nepostradatelným pomocníkem, nezávisle na tom, zda někdo studuje jako začátečník základní recepty nebo si jako profesionál chce připomenout určité detaily.