Nové trendy vo svete zmrzliny
Autor: neznámy autor
Vydavateľstvo: IKAR 2016
EAN: 9788055148939
Mrazené jogurty a zmrzlinové sendviče sú nové hviezdy na zmrzlinovom nebi. Okrem nich vám ponúkame mrazené tortičky, nanuky a mrazené lízanky... 40 labužníckych receptov na zdravé nízkotučné pochúťky, ale aj hriešne krémové so šľahačkou a s mascarpone. Všetky majú niečo spoločné: sú neodolateľné a prekvapujúco nové!
čítať viacMrazené jogurty a zmrzlinové sendviče sú nové hviezdy na zmrzlinovom nebi. Okrem nich vám ponúkame mrazené tortičky, nanuky a mrazené lízanky... 40 labužníckych receptov na zdravé nízkotučné pochúťky, ale aj hriešne krémové so šľahačkou a s mascarpone. Všetky majú niečo spoločné: sú neodolateľné a prekvapujúco nové!
Vyskúšajte mrazený vanilkový jogurt na broskyňovo-rozmarínovom kompóte, pochutnajte si na sendvičoch z arašidového masla s čučoriedkami a banánom a pustite sa do výroby ovocných lízaniek – neobsahujú nijaký tuk a vynikajúco vás osviežia! Recepty sú prehľadné a príprava mrazených dobrôt je jednoduchá, či už použijete zmrzlinovač, alebo mrazničku. Zmrzlinový svet si vás podmaní!