0

Knihy

Vydavateľstvo BizBooks (vzniklo v roku 2012) je moderné a flexibilné. Čitateľom prináša inšpiratívne spoločenské a reportážne tituly a knihy známych českých osobností a umelcov.
Má vynimočný čuch pre aktuálne spoločenské temy, nové trendy v oblasti životného štýlu, zdravia, osobného a kariérneho rastu a na zaujímavých a inšpiratívnych ľudí s jedinečnými schopnosťami. To všetko je postavné na túžbe sprostredkovať ľuďom čítanie, ktoré skutočne potrebujú, ktoré im pomôže žiť lepší, plnší, zdravší a zábavnejší život. Lebo je potrebné posúvať sa o pár písmen bližšie k tomu po čom snívajú.

BizBooks sa pýši tým, že medzi jeho autormi sú také osobnosti ako cestovateľ Ladislav Zibura, youtuber Karel Kovy Kovář, dietologička a bloggerka Margit Slimáková, manažér, kouč a mentor Jan Mühlfeit, herci a vandráci Pavel Liška a Jan Révai, horolezec Marek Holeček, režiséri Miroslav Krobot a Václav Marhoul, herečka Tereza Ramba, hudobník Laco Deczi, komička Adéla Elbel či režisérky Karin Krajčo Babinská a Marika Pecháčková.

Stránkovanie mimo povolený rozsah.