Vytriezvenie je autobiografiou Braňa Mojseja, s ktorým celý život zametala metla ľudstva. Poskytovala mu krátkodobé potešenie, no dlhodobé problémy, ktoré autor v knihe nekompromisne odhaľuje. Vytriezvenie prináša doteraz nepublikované najtemnejšie tajomstvá alkoholika Mojseja.
Chceli by ste vedieť, na akom koláči si v detstve najviac pochutnávali Dominika Cibulková, Adela Banášová, bratia Hossovci, Jana Kirschner, Oľga Feldeková či Dominik Hrbatý?
Už neuveriteľných 18 rokov vydáva vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia a.s. knižnú sériu Receptov zo života. Za tento dlhý čas sa séria vyvíjala spolu s čitateľmi týždenníka Život. Pretože práve od ich skvelých receptov závisí obsah i podoba tejto série.
Toskánsko Jaskyne Šanghaj 1937 Smrteľné pasce Ako vzniká talent? Normandia
Milovníci tradičného varenia pozor!
Najväčšia slovenská edícia kuchárskych kníh pokračuje!
Najúspešnejšia slovenská edícia kuchárskych kníh prichádza už s neuveriteľným dvadsiatym štvrtým dielom. Ako tému sme si zvolili najpríjemnejšie gurmánske obdobie roka – Vianoce. Okrem tradičných rýb a sviatočných polievok tu nájdete tipy na zaujímavé i nie celkom tradičné predjedlá či hlavné chody.
Najobľúbenejšia knižná edícia na Slovensku pokračuje. Už 23. kniha, zostavená z rodinných receptov čitateľov týždenníka Život, sa venuje vareniu a pečeniu bez váženia a merania. Gramy a mililitre tentoraz nahradili hrnčeky, lyžice a lyžičky. Kniha sa nevenuje iba obľúbeným koláčom či zákuskom.
V poradí už dvadsiata druhá kniha pod hlavičkou Recepty zo Života prichádza so 120 receptmi, tentoraz na tému dezerty. Medzi overenými čitateľskými dobrotami si svoje nájdu milovníci tort, kysnutých koláčov či nepečených dezertov. Okrem klasických na plechu pečených múčnikov tu gazdinky nájdu aj pestrú zmes sladkostí, pri ktorých rúru ani netreba zapínať.
Aj vy patríte k milovníkom jednoduchého varenia?
Edícia Recepty zo Života už po devätnásty raz prináša osvedčené recepty čitateliek a čitateľov časopisu Život. Tentoraz sa kniha plná inšpirácií venuje špecialitám, určeným pre všetkých milovníkov pečených múčnikov či už sladkých alebo slaných.
V poradí už dvadsiata kniha z najobľúbenejšej edície kuchárskych kníh na Slovensku – Recepty zo života – je venovaná milovníkom cestovín. Už tradične je zostavená z receptov, ktoré čitatelia a čitateľky poslali do týždenníka Život. Šesť prehľadných kapitol sa venuje cestovinám na najrôznejšie spôsoby.
Varíte radi, ale chýbajú vám nápady? Alebo chcete prekvapiť návštevu niečím jedinečným?
V tejto knižke sme najlepšie recepty, ktoré ste posielali do týždenníka Život, zoradili podľa sezónnosti. To preto, aby ste nemuseli listovať kopou kuchárskych knižiek vždy, keď dostanete chuť pripraviť sebe alebo blízkym niečo aktuálne, čo práve vonku rastie a dozrieva. * Polievky * Pochúťky z mäsa * Bezmäsité jedlá * Sladké a slané dobroty * Šaláty a chuťovky
Edícia Recepty zo Života už po osemnásty raz prináša osvedčené recepty čitateliek a čitateľov časopisu Život. Tentoraz sa kniha plná inšpirácií venuje špecialitám, určeným pre všetkých milovníkov mäsa.