Stvořitel času je malá knížka, lze ovšem říci, že má svou velikost. Jiří Rulf, emeritní redaktor Reflexu, dokáže ve svých příbězích těžit i ze zážitků, které by snad někomu připadly prchavé. Jenže co když jsou zároveň neuvěřitelné?
Niekoľkohodinové vystávanie pri sporáku si väčšina z vás v dnešnej uponáhľanej dobe nemôže dovoliť. "In" sú rýchle a ľahké jedlá, z ktorých sa tak nepriberá. Najnovšia pätnásta kniha Receptov zo života obsahuje kulinárske špeciality vhodné pre rýchlu a navyše zdravú a chutnú večeru.
V kuchárskej knihe nájdete 120 receptov rozdelených do deviatich kapitol. Rôzne druhy mäsa vystriedajú bezmäsité jedlá, nájdete tu šaláty, cestoviny, koláče i zákusky. Každý si môže vybrať podľa vlastnej chuti. Azda tu nájdete aj odpoveď na otázku: Čo budem dnes variť?
Kniha Praktická domácnosť je určená všetkým, ktorí hľadajú rýchly a osvedčený návod, ako pri mnohých povinnostiach zvládnuť starostlivosť o domácnosť. Skutočnými autorkami rád, nápadov a receptov sú čitateľky Nového Času pre ženy z celého Slovenska.
120 chutných receptov na sobotný a nedeľný obed. Všetky jedlá v knihe pripravili kuchári Jozef Masaryk a Tomáš Repáš z bežne dostupných surovín. Ich príprava nie je mimoriadne náročná na čas.
Skvelé jedlá na každý deň.
Druhá desiatka kníh z našej úspešnej edície. Ovocné koláče, pestré šaláty, zeleninové jedlá, polievky...
120receptov - bohatá ponuka kompletných menu.
Ak patríte k tím, čo večne bojujú s časom alebo nie ste práve "kuchynský typ", zalistujte si v tejto kuchárskej knižke, vyberte si podľa chuti a dajte sa do varenia. Pôjde vám to rýchlo a jednoducho... Nájdete tu pestrý výber jedál od polievok až po studenú kuchyňu.
Ochutnajte jedlá, ktoré majú moc prinavrátiť nás do čias, keď sa z babkinej kuchyne šírila ich neodolateľná vôňa... Z obsahu: Polievky Jedlá z bravčového mäsa Jedlá z hovädzieho mäsa Jedlá z hydiny Jedlá z iného mäsa Bezmäsité slané jedlá Sladké jedlá Koláče Krémové zákusky a torty Šaláty, nátierky, studené jedlá Z každého rožka troška
Tie najlepšie recepty od čitateliek časopisu Život - sladké jedlá - zákusky z piškótového cesta - koláče a koláčiky z krehkého cesta - torty - nebezpečné zákusky, krémy, nápoje - rady a tipy
Tie najlepšie recepty už v ôsmej časti Receptov z časopisu Život. polievky * jedlá z bravčového i hovädzieho mäsa * jedlá z hydiny a rýb * bezmäsité jedlá * koláče a iné sladkosti * šaláty a nátierky * z každého rožka troška
Táto kniha zo série kuchárok zo Života dáva prednosť hydine. Varené, pečené, dusené či pražené, s najrozmanitejšími chuťami a prílohami, sa dnes často konzumuje v každej rodine. Vyskúšajte však niečo nové! Ponúka vám nielen recepty, ako si pripraviť lahodnú pochúťku, ale i tipy na prílohy, praktické rady a informácie nielen pre neskúsené gazdinky.
Šiesty knižný súhrn najobľúbenejších receptov čitateľov týždenníka Život na tému - KOLÁČE, ZÁKUSKY A INÉ MAŠKRTY. Vyše 140 návodov, overených postupov, rád a fotografií.
Vyše 300 nových, overených návodov a fotografií jedál, na prípravu ktorých vám budú stačiť jednoduché a dostupné suroviny.
Vyše 300 nových, overených návodov a fotografií jedál, na prípravu ktorých vám budú stačiť jednoduché a dostupné suroviny.
Kniha má 208 strán a je rozdelená do siedmich kapitol (Polievky, Bravčové, hovädzie a iné mäsá, Hydina a ryby, Bezmäsité jedlá, Nátierky ašaláty, Koláče, zákusky a torty, Z každého rožka troška). Všetky recepty sú doplnené farebnými fotografiami a malými radami pre vašu kuchyňu...
Viac než dvesto vyskúšaných receptov a fotografií z čitateľských kuchýň. Chutné, jednoduché, z dostupných surovín. Polievky, Bravčové a hovädzie mäso, Bezmäsité jedlá, Hydina a ryby, Studené jedlá, Nátierky, Šaláty, Koláče, Zákusky a Torty. To najlepšie z čitateľských receptov uverejnených týždenníkom ŽIVOT v rokoch 1986 - 1996.
Viac než dvesto vyskúšaných receptov od čitateľov týždenníka ŽIVOT v rokoch 1986 - 1996. Chutné, jednoduché, z dostupných surovín. V knihe nájdete polievky, bravčové a hovädzie mäso, bezmäsité jedlá, hydina a ryby, studené jedlá, nátierky, šaláty, koláče, zákusky a torty.