0

Knihy

S logom CooBoo vychádzajú tie najvtipnejšie a najuletenejšie knihy vo vydavateľskom dome Albatros Media Slovakia. Prvé knihy s logom CooBoo na Slovensku vyšli v auguste 2011. Prvou Young Adult knihou bola séria Oliver Nocturno a autor Kevin Emerson.

V ponuke vydavateľstva sú knihy romantické aj dobrodružné, fantasy aj contemporary, knihy, ktoré zhltnete pod slnečníkom na pláži, ale aj také, o ktorých budete premýšľať ešte dlho potom, ako otočíte poslednú stránku.

Vydavateľstvo ponúka úspešných autorov ako Jenny Hanová (série Všetkým chalanom, ktorých som milovala a Letná láska), Kiera Cassová (séria Selekcia) či  Estelle Maskame (séria DIMILY). Fanúšikovia sci-fi môžu siahnuť po knihách série Hry o život (Suzanne Collinsová), série Smrteľné stroje (Philip Reeve), série Časodejovia a Čarodol (Natalja Ščerba), či po knihách série Zasnený Neznámy (autor Laini Taylor).

CooBoo ponúka samozrejme aj slovenskú pôvodnu tvorbu zastúpenú autormi Majka Danihelová, Kristína Ježovičová, Enja Rúčková, Zuzka Šmatláková a Mirka Varáčková.

Stránkovanie mimo povolený rozsah.