0

Knihy

Vydavateľstvo Fragment vzniklo v roku 1991 pod názvom Jan Eisler – Fragment a dlhodobo patrí k nazvýznamnejším vydavateľstvám v Českej republike.

Každoročne uvádza na trh takmer 200 noviniek, v súčasnej dobe primárne detskej a young adult literatúry. V backliste vydavateľstva nájdete už klasické diela známych českých a zahraničných autorov (Helena Zmatlíková, Zdeněk Svěrák, Josef Lada, Christopher Paolini, Suzanne Collinsová, Rick Riordan, Chris Colfer, Leigh Bardugo), súčasne sa edičné plýny zameriavajú aj na taletovaných debutantov.

V ponuke nájdete pestrý žánrový výber kníh populárno-náučné, romány, fantasy, pre najmenších a pre deti a mládež.

Medzi historický najúspešnejšie tituly a série vydavateľstva patria Hunger Games, Letopisy Narnie, Percy Jackson, Eragon, Alea – dievča mora, Šest vrán alebo Časodejovia. Hlavne medzi čitateľkami sa veľkej obľube tešia romány autorov Jennifer L. Armentrout, Mariana Zapata, Estelle Maskame či Lynette Nonio.

Od decembra 2014 je súčasťou medialnej skupiny Albatros Media a.s.

Lidské tělo Obrázková encyklopedie pro děti
český

Lidské tělo Obrázková encyklopedie pro děti

neznámy autor - FRAGMENT , EAN: 9788025318645

Poznáváme lidské tělo. Pro malé děti je tělo složitým "strojem". Obrázková encyklopedie stručně, poutavě a krok za krokem ukáže jeho jednotlivé části a funkce. – ilustrace – zajímavosti – fakta

6,30 € Detail
Alica a... Dosť dobrí kamoši
slovenský

Alica a... Dosť dobrí kamoši

Karen McCombieová - FRAGMENT , EAN: ZL58

Tešíte sa na ďalšie trampoty hrdinky? V ďalšom dosť dobrom príbehu rieši Alica problémy so svojou najlepšou priateľkou Sandie, ktorá sa k nej začne z ničoho nič správať čudne. Do toho jej začne každý deň volať Kyrin nápadník! Ako má Alica v tomto blázinci vymyslieť niečo `kloudného` na Maškarný ples? Vtipný text je písaný formou denníka.

2 € Detail