Autor: Peter Strapák, Kolektív autorov
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2013
EAN: 9788055209944
Publikácia vychádza po 25 rokoch od poslednej súhrnnej publikácie takéhoto charakteru. Je určená pre študentov, pre pracovníkov poľnohospodárskych podnikov, ale aj ďalších odborných pracovníkov a širokú chovateľskú verejnosť so záujmom o chov uvedeného druhu hospodárskych zvierat.
čítať viacPublikácia vychádza po 25 rokoch od poslednej súhrnnej publikácie takéhoto charakteru. Je určená pre študentov, pre pracovníkov poľnohospodárskych podnikov, ale aj ďalších odborných pracovníkov a širokú chovateľskú verejnosť so záujmom o chov uvedeného druhu hospodárskych zvierat. Jednotlivé kapitoly publikácie sú z obsahového hľadiska zamerané na význam chovu hovädzieho dobytka, charakteristiku a hodnotenie základných úžitkových vlastností, využívanie biotechnológií v živočíšnej výrobe, techniku chovu jednotlivých kategórií hovädzieho dobytka a dojčiacich kráv, plemenársku prácu, nepriame úžitkové vlastnosti, etológiu a welfare, ako aj ekonomiku výroby jednotlivých oblastí chovu hovädzieho dobytka v podmienkach SR.
Peter Strapák, Kolektív autorov
33,82 €