Porozumieť, skúmať, experimentovať
Autor: Alžbeta Slavkovská; Viera Machová
Vydavateľstvo: Raabe 2016
EAN: 9788081402517
JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU!
čítať viacDušan Ondrušek; Zuzana Fialová
Raabe 2017 19,80 €Rősslerová-Sláviková Hilda
SPN-Mladé letá 2000 5,73 €Schubertová , kolektív Jana
Juraj Štefuň - GEORG 2011 6,30 €Jakub Forman
WOLTERS KLUWER SK 2023 37,89 €JEDINÁ SVOJHO DRUHU NA TRHU! Metodická príručka pre učiteľov chémie o éčkach v potravinách, ktorá ponúka nielen základné informácie o éčkach, ich pôvode a označení ale aj metodický materiál pre učiteľov ako návod na to, ako pracovať so žiakmi na tému éčiek v potravinách v predmetoch. Zároveň pomáha naplniť výkonový štandard štátneho vzdelávacieho programu.
Obsahuje aj pracovné listy pre žiakov, ktoré sú využiteľné priamo na vyučovaní.Cieľom metodickej príručky je pomôcť učiteľom zorientovať sa v tejto neľahkej téme a napomôcť im v tom, aby vyučovanie (témy ako napr. vlastnosti a použitie prírodných látok, vplyv na chemické procesy v živých organizmoch, výživa a stravovacie návyky, energetická hodnota potravín) bolo pre žiakov zaujímavé.
Alžbeta Slavkovská; Viera Machová
17 €