0

Knihy

Potravinové právo

Potravinové právo

Autor: Jana Venhartová, Samuel Rybnikár, Tomáš Gábriš
Vydavateľstvo: Nakladatelství C.H.Beck-SK 2022
EAN: 9788082320162

Publikácia je prvou svojho druhu na knižnom trhu nielen v Slovenskej, ale i v Českej republike.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Potravinové a krmivové právo

Potravinové a krmivové právo

Alena Nagyová

Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2020 16,11 €
Potravinové alergie teoretické východiská a manažment rizika

Potravinové alergie teoretické východiská a manažment rizika

Žiarovská Jana a kolektív

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2023 16,52 €
Potravinové alergie

Potravinové alergie

Dagmar Baluchová

Vydavateľstvo ORBIS IN, s.r.o. 2020 10,71 €
Dostupnosť:
Na sklade, posielame ihneď

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - áno Pergamen, Senec - nie

33,25 € Bežná cena 35 €
 

Viac o knihe

Publikácia je prvou svojho druhu na knižnom trhu nielen v Slovenskej, ale i v Českej republike. Autorský kolektív skúsených vysokoškolských pedagógov z Právnickej fakulty Trnavskej univerzity a odborníkov zo súdnej a potravinárskej praxe (Najvyšší súd Slovenskej republiky, Potravinárska komora Slovenska) prináša systematický výklad základných princípov a inštitútov potravinového práva, pričom vychádza predovšetkým z vnútroštátneho právneho poriadku a z právnych noriem Európskej únie. Reflektuje tiež aktuálnu rozhodovaciu činnosť vnútroštátnych najvyšších súdnych autorít, ako aj rozhodovaciu činnosť Súdneho dvora Európskej únie a Európskeho súdu pre ľudské práva. Autori venujú osobitnú pozornosť aktuálnej problematike označovania potravín a bezpečnosti potravín, nechýba ani podrobné spracovanie úradných kontrol potravín a trestania v potravinovom práve.
Vysokoškolská učebnica je určená predovšetkým študentom právnických fakúlt, využiť ju však môžu i študenti v študijnom odbore potravinárstvo. S ohľadom na obsah a na spracovanie možno knihu odporučiť aj sudcom, advokátom, zamestnancom orgánov úradnej kontroly potravín a tiež subjektom v potravinárskej praxi.
Kolektiv autorů
Lenka Bogárová, Katarína Eliášová

VYDAVATEĽSTVO Nakladatelství C.H.Beck-SK
ROK VYDANIA 2022
ISBN 978-80-8232-016-2
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 344
VÄZBA mäkká
ROZMER 226 × 153 mm
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Jana Venhartová, Samuel Rybnikár, Tomáš Gábriš

Potravinové právo

Potravinové právo

Jana Venhartová, Samuel Rybnikár, Tomáš Gábriš

33,25 € Nakladatelství C.H.Beck-SK 2022