Autor: Ján Hubinský
Vydavateľstvo: Via Bibliotheca s.r.o. 2013
EAN: 9788089527519
Tekutiny majú jednoznačnú výhodu v tom, že sa do nášho organizmu dostanú vždy oveľa rýchlejšie, ako potraviny, ktoré musíme najskôr požuť a v ústach predtráviť.
čítať viacTekutiny majú jednoznačnú výhodu v tom, že sa do nášho organizmu dostanú vždy oveľa rýchlejšie, ako potraviny, ktoré musíme najskôr požuť a v ústach predtráviť. Ak si však nedáme dostatočný pozor na to, čo tieto tekutiny, ktoré pijeme obsahujú, môže sa táto výhoda veľmi rýchlo zmeniť na obrovskú nevýhodu, pretože sa do nášho tela veľmi rýchlo dokážu dostať aj látky, ktoré príliš žiadúce niesú. V knihe nájdete mnoho vynikajúcich informácii o tekutinách, ktoré sa najčastejšie objavujú v našom bežnom živote a preto je aj veľmi dôležité vedieť o nich trošku viac, ako len to, že sú tekuté.
Blahodárne účinky ale aj riziká spojené napríklad s konzumáciou našej životodárnej tekutiny vody, ale aj mlieka, mliečnych produktov, sladených nápojov či kávy sú nám často predstavované veľmi zavádzajúcim a nejasným spôsobom, ktorý samozrejme pramenízo zdrojov, ktoré si môžu finančne aj politicky dovoliť zverejniť čokoľvek uznajú za vhodné a hlavne to, čo prospieva napredovaniu v biznise.