Autor: Alena Vollmannová, Janette Musilová, Dana Urminská
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2018
EAN: 9788055218144
Vysokoľkolská učebnice poskytuje študentom komplexný prehľad súčasných poznatkov o chemickom zložení potravinových surovín a potravín, o ich biochemických a mikrobiologických vlastnostiach, ako aj o významných chemických reakciách, ktoré prebiehajú v potravinových surovinách a potravinách počas ich skladovania alebo technologického spracovania a o analytických
čítať viacVladimír Hisira, Pavol Mudroň, Oskar Nagy, Iveta Paulíková, Marián Kadaši, Róbert Klein, Simona Mekk
Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2020 18,60 €Judit Süli; Anna Sobeková; Zuzana Bujdošová
OSVETA 2019 40,50 €Zuzana Hlaváčová
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2019 8,07 €Vysokoľkolská učebnice poskytuje študentom komplexný prehľad súčasných poznatkov o chemickom zložení potravinových surovín a potravín, o ich biochemických a mikrobiologických vlastnostiach, ako aj o významných chemických reakciách, ktoré prebiehajú v potravinových surovinách a potravinách počas ich skladovania alebo technologického spracovania a o analytických metódach využívaných v potravinárstve.
Alena Vollmannová, Janette Musilová, Dana Urminská
15,78 €