0

Knihy

Oznam:
V sobotu a nedeľu (21.12. a 22.12.) - OTVORENÉ - knihkupectvo Pergamen 9-12 hod., knihkupectvo Academia 14-17 hod. Info k dodaniu tovaru kuriérskou spoločnosťou DPD a Slovenskou poštou z tovaru, ktorý je u dodávateľa. Viac info →.

Hotelierstvo

Hotelierstvo

Autor: Andrej Malachovský, Tomáš Makovník
Vydavateľstvo: Belianum 2023
EAN: 9788055720340

Perspektívny rozvoj hotelierstva si vyžaduje kvalitných, vzdelaných, šikovných, zodpovedných a lojálnych zamestnancov s oduševnením pre prácu v hotelierstve.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Top hotelierstvo/hotelnictví

Top hotelierstvo/hotelnictví

neznámy autor

MEDIA/ST, s.r.o. 2015 4,49 €
Top hotelierstvo

Top hotelierstvo

kolektív

MEDIA/ST, s.r.o. 2012 4,95 €
Cestovný ruch, hotelierstvo, pohostinstvo

Cestovný ruch, hotelierstvo, pohostinstvo

Marian Gúčik

Slovenské pedagogické nakladateľstvo 2006 8,06 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

15,13 €
 

Viac o knihe

Perspektívny rozvoj hotelierstva si vyžaduje kvalitných, vzdelaných, šikovných, zodpovedných a lojálnych zamestnancov s oduševnením pre prácu v hotelierstve. Od zamestnancov sa očakáva, že sa počas svojho vzdelávania dôkladne oboznámili s prácou v hotelierstve, jej charakterom, zásadami, osobitosťami i hotelierstvom samotným a v praxi sú schopní zastávať riadiace i výkonné pracovné pozície v rôznych ubytovacích zariadeniach. Pre ich odbornú prípravu môžu byť vhodnou pomôckou predložené vysokoškolské skriptá zamerané na hotelierstvo. Ich obsah pozostáva z jedenástich kapitol. Prvá kapitola objasňuje problematiku vzťahu hotelierstva a cestovného ruchu. Druhá kapitola vysvetľuje podstatu a význam služieb hotelierstva. Tretia kapitola oboznamuje čitateľa s klasifikáciou a kategorizáciou zariadení poskytujúcich služby hotelierstva. Manažmentom hotela sa zaoberá štvrtá kapitola textu. Piata kapitola sa venuje ubytovaciemu úseku hotela a jeho ubytovacej prevádzke. Šiesta kapitola sa zameriava na starostlivosť o ubytovací úsek. Siedma až deviata kapitola sa venuje stravovaciemu úseku, jeho skladovej, výrobnej a odbytovej prevádzke. Ekologizácia činností v hoteli je predmetom desiatej kapitoly. Obsah jedenástej kapitoly sa týka bezpečnosti hosťa v hoteli.

VYDAVATEĽSTVO Belianum
ROK VYDANIA 2023
ISBN 978-80-557-2034-0
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 190
VÄZBA mäkká
ROZMER -
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Andrej Malachovský, Tomáš Makovník

Hotelierstvo

Hotelierstvo

Andrej Malachovský, Tomáš Makovník

15,13 € Belianum 2023