Autor: Daniel Bíro
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2014
EAN: 9788055212654
Obsah: 1. Konzervovanie krmív silážovaním 2.Faktory ovplyvňujúce kvalitu silážneho fermentačného procesu 3.Konzervovanie vlhkého zrna 4.Nutričná charakteristika siláží 5.Hodnotenie kvality siláží 6.Konzervovanie krmív sušením 7.Nutričná charakteristika sena 8.Hodnotenie kvality sena 9.Úprava krmív
čítať viacZatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.
Obsah:
1. Konzervovanie krmív silážovaním
2.Faktory ovplyvňujúce kvalitu silážneho fermentačného procesu
3.Konzervovanie vlhkého zrna
4.Nutričná charakteristika siláží
5.Hodnotenie kvality siláží
6.Konzervovanie krmív sušením
7.Nutričná charakteristika sena
8.Hodnotenie kvality sena
9.Úprava krmív