0

Knihy

Konzervovanie a úprava krmív

Konzervovanie a úprava krmív

Autor: Daniel Bíro
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2014
EAN: 9788055212654

Obsah: 1. Konzervovanie krmív silážovaním 2.Faktory ovplyvňujúce kvalitu silážneho fermentačného procesu 3.Konzervovanie vlhkého zrna 4.Nutričná charakteristika siláží 5.Hodnotenie kvality siláží 6.Konzervovanie krmív sušením 7.Nutričná charakteristika sena 8.Hodnotenie kvality sena 9.Úprava krmív

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Obsah:
1. Konzervovanie krmív silážovaním
2.Faktory ovplyvňujúce kvalitu silážneho fermentačného procesu
3.Konzervovanie vlhkého zrna
4.Nutričná charakteristika siláží
5.Hodnotenie kvality siláží
6.Konzervovanie krmív sušením
7.Nutričná charakteristika sena
8.Hodnotenie kvality sena
9.Úprava krmív

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2014
ISBN 978-80-552-1265-4
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 223
VÄZBA tvrdá
ROZMER 240 × 168 mm
HMOTNOSŤ 650 g

Ďalšie tituly od autora Daniel Bíro

Výživa zvierat

Výživa zvierat

Daniel Bíro

4,84 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2019
Konzervovanie a úprava krmív

Konzervovanie a úprava krmív

Daniel Bíro

16,83 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2014