0

Knihy

Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav

Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav

Autor: Petra Lenártová, Martina Gažárová
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2022
EAN: 9788055225586

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Označenia pôvodu výrobkov a zemepisné označenia výrobkov

Označenia pôvodu výrobkov a zemepisné označenia výrobkov

Matúš Medvec, Janka Oravcová, Marek Samoš

C.H.Beck-SK 2024 26,60 €
Vplyv vegetácie a jej sukcesie na hydrologické procesy v pôde

Vplyv vegetácie a jej sukcesie na hydrologické procesy v pôde

Ľubomír Lichner, Peter Šurda, Viliam Nagy

VEDA 2020 12 €
Zdravotný diár 2017

Zdravotný diár 2017

neznámy autor

Patrik Laš 2016 3 €
Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2022
ISBN 978-80-552-2558-6
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 114
VÄZBA mäkká
ROZMER 230 × 165 mm
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Petra Lenártová, Martina Gažárová

Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav

Konzumácia pekárenských výrobkov s obsahom lepku a jej vplyv na nutričný a zdravotný stav

Petra Lenártová, Martina Gažárová

8,88 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2022