0

Knihy

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Autor: Peter Popelka
Vydavateľstvo: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2009
EAN: 9788080771607

Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Označenia pôvodu výrobkov a zemepisné označenia výrobkov

Označenia pôvodu výrobkov a zemepisné označenia výrobkov

Matúš Medvec, Janka Oravcová, Marek Samoš

Nakladatelství C.H.Beck-SK 2024 26,60 €
Psychiatrické vyšetrenie

Psychiatrické vyšetrenie

Kind Hans

Vydavateľstvo F 1997 9,88 €
Psychológia masových vrahov

Psychológia masových vrahov

Andrej Drbohlav

GRADA 2022 21,15 €
Psychologie masových vrahů

Psychologie masových vrahů

Andrej Drbohlav

GRADA 2015 21,43 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

7,20 € Bežná cena 8 €
 

Viac o knihe

Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.

VYDAVATEĽSTVO Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
ROK VYDANIA 2009
ISBN 978-80-8077-160-7
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 198
VÄZBA -
ROZMER -
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Peter Popelka

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Peter Popelka

7,20 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2009