Autor: Peter Popelka
Vydavateľstvo: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2009
EAN: 9788080771607
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi.
čítať viacMatúš Medvec, Janka Oravcová, Marek Samoš
Nakladatelství C.H.Beck-SK 2024 26,60 €Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.
Peter Popelka
7,20 €