0

Knihy

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Autor: Peter Popelka
Vydavateľstvo: Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2009
EAN: 9788080771607

Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi.

čítať viac

Pozreli ste si

Fyziológia endokrinológie a reprodukcie

Fyziológia endokrinológie a reprodukcie

Drahomíra Sopková, Radoslava Vlčková, Dušan Fabian

Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2020 12,20 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

7,20 € Bežná cena 8 €
 

Viac o knihe

Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.

VYDAVATEĽSTVO Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach
ROK VYDANIA 2009
ISBN 978-80-8077-160-7
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 198
VÄZBA -
ROZMER -
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Peter Popelka

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

Peter Popelka

7,20 € Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2009