0

Knihy

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

Príklady a úlohy

Autor: Pavel Ačai, Ľubomír Valík
Vydavateľstvo: Vydavaťeľstvo STU 2020
EAN: 9788022750509

Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika.

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

24,20 € Bežná cena 26,30 €
 

Viac o knihe

Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika. Okrem nevyhnutných teoretických základov je v učebnici uvedené množstvo matematických modelov, príkladov, výpočtov a úloh, ktoré pomôžu študentom zvládnuť rovnomenný predmet v ich inžinierskom alebo doktorandskom štúdiu na FCHPT STU v Bratislave a významne prispejú k vytváraniu ich moderného pohľadu na bezpečnosť potravín v potravinovom reťazci.

VYDAVATEĽSTVO Vydavaťeľstvo STU
ROK VYDANIA 2020
ISBN 978-80-227-5050-9
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 309
VÄZBA mäkká
ROZMER 240 × 170 mm
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Pavel Ačai, Ľubomír Valík

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika

Pavel Ačai, Ľubomír Valík

24,20 € Vydavaťeľstvo STU 2020