Príklady a úlohy
Autor: Pavel Ačai, Ľubomír Valík
Vydavateľstvo: Vydavaťeľstvo STU 2020
EAN: 9788022750509
Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika.
čítať viacĽubomír Valík, Pavel Ačai
Vydavaťeľstvo STU 2016 23,37 €Kristián Kadlečík; Peter Markovič
WOLTERS KLUWER SK 2015 8,50 €Lucia Bírošová, Juraj Lukačka, Zuzana Bírošová
Vydavaťeľstvo STU 2020 14,45 €Učebnica približuje súčasné vedecké pohľady na zabezpečenie mikrobiologickej bezpečnosti potravín, koncept prediktívnej mikrobiológie a mikrobiologického hodnotenia rizika. Okrem nevyhnutných teoretických základov je v učebnici uvedené množstvo matematických modelov, príkladov, výpočtov a úloh, ktoré pomôžu študentom zvládnuť rovnomenný predmet v ich inžinierskom alebo doktorandskom štúdiu na FCHPT STU v Bratislave a významne prispejú k vytváraniu ich moderného pohľadu na bezpečnosť potravín v potravinovom reťazci.
Pavel Ačai, Ľubomír Valík
26,30 €