0

Knihy

Oznam:
V sobotu a nedeľu (21.12. a 22.12.) - OTVORENÉ - knihkupectvo Pergamen 9-12 hod., knihkupectvo Academia 14-17 hod. Info k dodaniu tovaru kuriérskou spoločnosťou DPD a Slovenskou poštou z tovaru, ktorý je u dodávateľa. Viac info →.

Technologie čokolády a cukrovinek (2. přepracované a aktualizované vydání)

Technologie čokolády a cukrovinek (2. přepracované a aktualizované vydání)

Autor: Jana Čopíková
Vydavateľstvo: VŠCHT Praha 2020
EAN: 9788075920775

čítať viac
Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

VYDAVATEĽSTVO VŠCHT Praha
ROK VYDANIA 2020
ISBN 978-80-7592-077-5
JAZYK český
POČET STRÁN 130
VÄZBA -
ROZMER -
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Jana Čopíková