0

Knihy

Technologie potravin II

Technologie potravin II

Autor: Pavel Kadlec a kolektiv
Vydavateľstvo: VŠCHT Praha 2008
EAN: 9788070805107

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Přehled tradičních potravinářských výrob - Technologie potravin

Přehled tradičních potravinářských výrob - Technologie potravin

Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv

Key publishing 2012 33,52 €
Technologie potravin I

Technologie potravin I

Pavel Kadlec a kolektiv

VŠCHT Praha 2008 30,64 €
Klinická propedeutika pre ŠP hygiena potravín

Klinická propedeutika pre ŠP hygiena potravín

Vladimír Hisira, Pavol Mudroň, Oskar Nagy, Iveta Paulíková, Marián Kadaši, Róbert Klein, Simona Mekk

Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2020 18,60 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

24,14 €
 

Viac o knihe

VYDAVATEĽSTVO VŠCHT Praha
ROK VYDANIA 2008
ISBN 978-80-7080-510-7
JAZYK český
POČET STRÁN 236
VÄZBA mäkká
ROZMER 280 × 205 mm
HMOTNOSŤ 567 g

Ďalšie tituly od autora Pavel Kadlec a kolektiv

Technologie potravin II

Technologie potravin II

Pavel Kadlec a kolektiv

24,14 € VŠCHT Praha 2008
Technologie potravin I

Technologie potravin I

Pavel Kadlec a kolektiv

30,64 € VŠCHT Praha 2008
Procesy potravinářských a biochemických výrob

Procesy potravinářských a biochemických výrob

Pavel Kadlec a kolektiv

27,23 € VŠCHT Praha 2003