0

Knihy

Oznam:
V sobotu a nedeľu (21.12. a 22.12.) - OTVORENÉ - knihkupectvo Pergamen 9-12 hod., knihkupectvo Academia 14-17 hod. Info k dodaniu tovaru kuriérskou spoločnosťou DPD a Slovenskou poštou z tovaru, ktorý je u dodávateľa. Viac info →.

Bezpečnosť potravín

Bezpečnosť potravín

Autor: Eva Malobická; Tatiana Červeňová
Vydavateľstvo: OSVETA 2015
EAN: 9788080634315

Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) si dlhodobo uvedomuje potrebu vypracovania vzdelávacích materiálov pre výrobcov potravín, ich distribútorov a všetkých, ktorí prichádzajú do kontaktu s potravinami a pri nedodržaní správnych zásad môžu nepriaznivo ovplyvniť epidemiologickú situáciu vo výskyte alimentárnych ochorení.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Zdravotná bezpečnosť potravín

Zdravotná bezpečnosť potravín

Martina Fikselová, Jozef Golian, Lucia Zeleňáková

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2023 8 €
Klinická propedeutika pre ŠP hygiena potravín

Klinická propedeutika pre ŠP hygiena potravín

Vladimír Hisira, Pavol Mudroň, Oskar Nagy, Iveta Paulíková, Marián Kadaši, Róbert Klein, Simona Mekk

Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2020 18,60 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

4,50 € Bežná cena 5 €
 

Viac o knihe

Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) si dlhodobo uvedomuje potrebu
vypracovania vzdelávacích materiálov pre výrobcov potravín, ich
distribútorov a všetkých, ktorí prichádzajú do kontaktu s potravinami
a pri nedodržaní správnych zásad môžu nepriaznivo ovplyvniť epidemiologickú
situáciu vo výskyte alimentárnych ochorení. V priebehu
posledných viac ako 20 rokov pripravila rad publikácií, odporúčaní
a usmernení, ktoré môžu vzdelávaním pracovníkov vykonávajúcich
epidemiologicky závažnú činnosť významne ovplyvniť aktuálnu epidemiologickú
situáciu v pozitívnom zmysle slova. A keďže aj nám zá-
7
leží na tom, aby sa riziko ochorenia z potravín neustále a čo najviac
znižovala, predkladáme Vám túto stručnú publikáciu, ktorá obsahuje
základnú charakteristiku najčastejšie sa vyskytujúcich ochorení prenášaných
potravinami na našom území, poukazuje na riziká vzniku
týchto ochorení a upozorňuje na preventívne opatrenia potrebné
na zabránenie ich prenosu. Vychádza z odporúčaní SZO a jej publikácií
Desať zlatých pravidiel bezpečnej prípravy stravy (The Ten Golden
Rules for Safe Food Preparation) a Päť kľúčov k bezpečnejšej
strave (The Five Keys to safer Food).

VYDAVATEĽSTVO OSVETA
ROK VYDANIA 2015
ISBN 978-80-8063-431-5
JAZYK slovenský
POČET STRÁN -
VÄZBA mäkká
ROZMER 208 × 148 × 8 mm
HMOTNOSŤ 164 g

Ďalšie tituly od autora Eva Malobická; Tatiana Červeňová

Bezpečnosť potravín

Bezpečnosť potravín

Eva Malobická; Tatiana Červeňová

4,50 € OSVETA 2015