0

Knihy

Čokoláda

Čokoláda

Sladké umenie

Autor: Jozefína Zaukolcová
Vydavateľstvo: Matica slovenská 2011
EAN: 9788081150494

Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú renesanciu". Nové pomôcky a polotovary otvorili tejto zázračnej ingrediencii doteraz netušené možnosti uplatnenia.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Čokoláda

Čokoláda

Joanne Harris

Lindeni 2024 17,09 €
Čokoláda

Čokoláda

Harrisová Joanne

Témbr 2023 19,20 €
Čokoláda

Čokoláda

Harrisová Joanne

EUROMEDIA 2023 19,74 €
Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Čokoláda - tajuplný poklad starých Aztékov, lahodný elixír šťastia a mladosti - je zaiste najobľúbenejšou pochutinou ľudstva. Cukrárske remeslo dnes zažíva "čokoládovú renesanciu". Nové pomôcky a polotovary otvorili tejto zázračnej ingrediencii doteraz netušené možnosti uplatnenia.
Táto knižka vám priblíži čaro čokolády a možnosti jej použitia v kuchyni, najnovšie postupy zdobenia čokoládou a prípravu čokoládových cukroviniek. Oslovuje všetkých záujemcov o cukrárske umenie - od príležitostných domácich až po zručných poloprofesionálnych výrobcov cukroviniek. Všetkým ponúka cenné informácie a neoceniteľné rady z autorkinej bohatej, mnohoročnej praxe. Podáva praktické, zrozumiteľné návody ako pracovať s čokoládou, stovku dokonale vyskúšaných, dôkladne opísaných receptov a množstvo užitočných nápadov, tipov, postupov pri príprave a zdobení zákuskov, dezertov, tort, praliniek i koláčov.
Jožka Zaukolcová je v súčasnosti najúspešnejšou slovenskou profesionálnou cukrárkou, držiteľkou množstva prestížnych ocenení z medzinárodných súťaží. Sladkému remeslu sa učila u cukrárskych majstrov v Česku, Poľsku, Nemecku, Francúzsku. Verejnosť ju pozná z populárneho kulinárskeho televízneho seriálu, je autorkou viacerých časopiseckých seriálov a knižných publikácií. V pedagogickej praxi vychováva novú generáciu úspešných cukrárov a pre laických záujemcov vedie obľúbené kurzy o práci s čokoládou.

VYDAVATEĽSTVO Matica slovenská
ROK VYDANIA 2011
ISBN 978-80-8115-049-4
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 144
VÄZBA tvrdá
ROZMER 285 × 212 × 16 mm
HMOTNOSŤ 819 g

Ďalšie tituly od autora Jozefína Zaukolcová

Čokoláda

Čokoláda

Jozefína Zaukolcová

12,90 € Matica slovenská 2011