4 ročné obdobia v kuchyni
Autor: Pavol Lipták
Vydavateľstvo: Pavol Lipták 2011
EAN: 9788097076016
Dobrý rok je kuchárska kniha, ktorej autorom je známy slovenský šéfkuchár Pavol Lipták. Kuchárka vznikla v spolupárci s MUDr. Igorom Bukovským, PhD, ktorí spoločne pre Vás pripravili: - 120 chutných receptov z praxe profesionálneho šéfkuchára - Recepty rozdelené podľa ročných období vzhľadom na sezónu surovín - Zdravé recepty s komentárom MUDr.
čítať viacDobrý rok je kuchárska kniha, ktorej autorom je známy slovenský šéfkuchár Pavol Lipták. Kuchárka vznikla v spolupárci s MUDr. Igorom Bukovským, PhD, ktorí spoločne pre Vás pripravili:
- 120 chutných receptov z praxe profesionálneho šéfkuchára
- Recepty rozdelené podľa ročných období vzhľadom na sezónu surovín
- Zdravé recepty s komentárom MUDr. Igora Bukovského, PhD.
- Rýchle jedlá, väčšinu z nich pripravíte za 30 minút
A navyše:
- Prezradíme vám ako si zorganizovať nákup surovín ako profesionál, na nič nezabudnete a ušetríte peniaze
- Všetky recepty sú 2x vyskúšané a určite sa podaria
- Viac ako 100 tipov a rád k receptom z kuchárskej praxe
V tejto knihe nájdete odpoveď na otázku čo jesť, aby ste zostali zdraví a krásni.