0

Knihy

Oznam:
V sobotu a nedeľu (21.12. a 22.12.) - OTVORENÉ - knihkupectvo Pergamen 9-12 hod., knihkupectvo Academia 14-17 hod. Info k dodaniu tovaru kuriérskou spoločnosťou DPD a Slovenskou poštou z tovaru, ktorý je u dodávateľa. Viac info →.

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Autor: Jürgen a Petra Lorenzovi
Vydavateľstvo: Ottovo nakladateľstvo 2007
EAN: 9788073604844

Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Dostupnosť:
Na sklade, posielame ihneď

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - áno

8,93 €
 

Viac o knihe

Rady a návody z tejto knihy premenia aj pečenie rýb a mäsa na otvorenom ohni na zaujímavé dobrodružstvo a ich konzumáciu na nezabudnuteľný zážitok.

VYDAVATEĽSTVO Ottovo nakladateľstvo
ROK VYDANIA 2007
ISBN 80-7360-484-1
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 152
VÄZBA mäkká
ROZMER 245 × 175 × 13 mm
HMOTNOSŤ 460 g

Ďalšie tituly od autora Jürgen a Petra Lorenzovi

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Pečenie, údenie, grilovanie rýb a mäsa

Jürgen a Petra Lorenzovi

8,93 € Ottovo nakladateľstvo 2007