Moderné recepty používajúce starobylé zrná, ako sú špalda, quinoa, pohánka...
Autor: Laura Agar Wilsonová
Vydavateľstvo: Príroda 2016
EAN: 9788055147604
Odhaľte silu zŕn vďaka 150 receptom na svieže a originálne jedlá. Všestranne použiteľné zrná sa ako potrava využívali už pred tisíckami rokov. Dnes ich objavujeme znovu ako malé klenoty s výnimočnou nutričnou hodnotu, bohaté na bielkoviny a vitamíny.
čítať viacOdhaľte silu zŕn vďaka 150 receptom na svieže a originálne jedlá.
Všestranne použiteľné zrná sa ako potrava využívali už pred tisíckami rokov. Dnes ich objavujeme znovu ako malé klenoty s výnimočnou nutričnou hodnotu, bohaté na bielkoviny a vitamíny.
V knihe Zrno v hlavnej úlohe nájdete všetko, čo potrebujete vedieť o rozličných druhoch zŕn:
– informácie o každom druhu zrna a jeho prínose pre zdravie,
– podrobný postup prípravy a techniky varenia,
– úžasné kombinácie chutí a návody, ako každý deň vyťažiť zo zŕn maximum.
Kniha prináša celú škálu receptov na vynikajúce moderné jedlá inšpirované kuchyňami z celého sveta vrátane bezlepkových. Otvorte ju a naučíte sa, ako si na týchto zázračných zrnách čo najlepšie pochutiť.