Príručka pre malovýrobcov a priateľov syrov
Autor: Karol Herian
Vydavateľstvo: OZ Vidiecky parlament na Slovensku 2021
EAN: 9788097377607
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov syrov.
čítať viacAutor publikácie Ing. Karol Herian, CSc. skromne uvádza, že zmyslom tejto publikácie je jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka v malovýrobných podmienkach na dobré, kvalitné a zdravotne bezpečné syry. Je akýmsi návodom a základnou informáciou o výrobe syrov pre výrobcov syrov a pre všetkých priateľov syrov. Pri písaní využíval najmä svoje bohaté praktické skúsenosti a svoje publikácie v odborných časopisoch a zo školení mliekarenských a farmárskych pracovníkov.
Táto publikácia je vynikajúcim sprievodcom pre všetkých, ktorí majú záujem vyrábať, ale i konzumovať kvalitné syry.