Ako predchádzať potravinovým alergiám
Autor: Robin Nixonová Pompová
Vydavateľstvo: IKAR 2018
EAN: 9788055158266
Bezpečný spôsob ako zaradiť arašidy, vajcia, mliečne výrobky, pšenicu, ryby a ďalšie alergény do detskej stravy Kniha založená na vedeckých metódach a priekopníckych štúdiách, ktoré menia spôsob stravovania detí 70 receptov, ktoré budú deti milovať Zaviesť alergény do detskej stravy skoro a často je najnovšie odporúčanie vo svete potravinových
čítať viacBezpečný spôsob ako zaradiť arašidy, vajcia, mliečne výrobky, pšenicu, ryby a ďalšie alergény do detskej stravy
Kniha založená na vedeckých metódach a priekopníckych štúdiách, ktoré menia spôsob stravovania detí
70 receptov, ktoré budú deti milovať Zaviesť alergény do detskej stravy skoro a často je najnovšie odporúčanie vo svete potravinových alergií.
"Táto kniha je majstrovské dielo, ktoré poskytuje rady založené na dôkazoch, ako sa riadiť najnovšími odporúčaniami v oblasti detského stravovania, a zároveň ponúka chutné recepty, ktoré si deti obľúbia."Whitney Morganová Blocková, Sean Parker Center for Allergy and Asthma Research
"Jedna z najdôležitejších kníh desaťročia pre rodičov... Nutné prečítať." Karen Le Billonová, autorka knihy Francúzske deti jedia všetko
"Robin Pompová dokázala jasne a s porozumením vyjadriť komplexnú vedu skrývajúcu sa za potravinovými alergiami. Jej osobná cesta s tromi deťmi trpiacimi potravinovými alergiami a jej schopnosť vcítiť sa do pocitov ľudí v podobnej situácii sa prejavuje presvedčivým a aktuálnym príbehom. Pre nastávajúcich rodičov, čerstvých rodičov a rodičov s deťmi trpiacimi potravinovými alergiami je táto kniha priam povinným čítaním." JJ Levenstein, pediater