0

Knihy

Oznam:
V sobotu a nedeľu (21.12. a 22.12.) - OTVORENÉ - knihkupectvo Pergamen 9-12 hod., knihkupectvo Academia 14-17 hod. Info k dodaniu tovaru kuriérskou spoločnosťou DPD a Slovenskou poštou z tovaru, ktorý je u dodávateľa. Viac info →.

Sila prírodnej fermentácie

Sila prírodnej fermentácie

Objavte jedinečné kúzlo kvasených potravín

Autor: Sandor Ellix Katz
Vydavateľstvo: Alferia 2021
EAN: 9788080902018

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Matematické princípy prírodnej filozofie

Matematické princípy prírodnej filozofie

Isaac Newton

Vydavaťeľstvo STU 2023 39,30 €
Matematické princípy prírodnej filozofie

Matematické princípy prírodnej filozofie

Isaac Newton

Vydavaťeľstvo STU 2021 36,16 €
Malá encyklopédia prírodnej medicíny

Malá encyklopédia prírodnej medicíny

Andrew Chevallier; Miriam Ghaniová

IKAR 2019 14,31 €
Atlas prírodnej medicíny

Atlas prírodnej medicíny

neznámy autor

Bookmedia 2019 8,99 €
Dostupnosť:
Na sklade, posielame ihneď

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - áno Pergamen, Senec - áno

6,43 € Bežná cena 13,99 €
 

Viac o knihe

Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.

VYDAVATEĽSTVO Alferia
ROK VYDANIA 2021
ISBN 978-80-8090-201-8
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 256
VÄZBA mäkká
ROZMER 207 × 146 × 20 mm
HMOTNOSŤ 293 g

Ďalšie tituly od autora Sandor Ellix Katz

Sila prírodnej fermentácie

Sila prírodnej fermentácie

Sandor Ellix Katz

6,43 € Alferia 2021
Síla přírodní fermentace

Síla přírodní fermentace

Sandor Ellix Katz

15,30 € Alferia 2020
Síla přírodní fermentace

Síla přírodní fermentace

Sandor Ellix Katz

10,97 € GRADA 2015