Autor: Jozef Golian, Jozef Čapla, Peter Zajác, Luboš Babička
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2013
EAN: 9788055209869
Rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii spotravinami. Za posledných dvadsať rokov sa výrazne zmenili podmienky pre podnikanie v oblasti potravín. Na jednej strane výrobcovia, ale hlavne distribúrori a predajcovia nastolili veľmi agresívny štýl práce, vedúci k zaisteniu maximálnych ziskov.
čítať viacRady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii spotravinami. Za posledných dvadsať rokov sa výrazne zmenili podmienky pre podnikanie v oblasti potravín. Na jednej strane výrobcovia, ale hlavne distribúrori a predajcovia nastolili veľmi agresívny štýl práce, vedúci k zaisteniu maximálnych ziskov. Na druhej strane spotrebiteľ v honbe za čo najlacnejším výrobkom zabudol na dôležitý faktor, ktorým je kvalita. Nízka cena vo väčšine prípadov znamená i zníženú kvalitu a znížená kvalita so sebou nesie i vysoko rizikový faktor, ktorým je zníženie údržnosti potravín, čsto vedúce až k porušeniu bezpečnosti potravín.
Jozef Golian, Jozef Čapla, Peter Zajác, Luboš Babička
7,52 €