0

Knihy

Oznam:
V sobotu a nedeľu (21.12. a 22.12.) - OTVORENÉ - knihkupectvo Pergamen 9-12 hod., knihkupectvo Academia 14-17 hod. Info k dodaniu tovaru kuriérskou spoločnosťou DPD a Slovenskou poštou z tovaru, ktorý je u dodávateľa. Viac info →.

Zaváranie ovocia, kond. a nakl.

Zaváranie ovocia, kond. a nakl.

Autor: kolektív
Vydavateľstvo: Príroda
EAN: 9788007009387

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Teorie transportu v kondensované látce (Teorie kond. stavu II)

Teorie transportu v kondensované látce (Teorie kond. stavu II)

Pavel Lipavský

Vydavatelství MatfyzPress 2007 9,19 €
Tajomstvo ovocia a zeleniny

Tajomstvo ovocia a zeleniny

neznámy autor

Bookmedia 2019 3,99 €
Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny

Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny

Mária Baranová

Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2011 8,46 €
Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

VYDAVATEĽSTVO Príroda
ROK VYDANIA
ISBN -
JAZYK slovenský
POČET STRÁN -
VÄZBA tvrdá
ROZMER -
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora kolektív