Autor: Diana Uríčková; Vráblová Andrea; Miroslav Karpaty
Vydavateľstvo: IKAR 2017
EAN: 9788055155715
Ponúkame vám knihu receptov zostavených podľa princípov paleo. Obsahuje 88 chutných, plnohodnotných jedál s minimálnym podielom sacharidov, antinutrientov a alergénov. Dominantnou zložkou všetkých jedál je zelenina, vďaka čomu obsahujú nadpriemerné hodnoty vitamínov a minerálov.
čítať viacPonúkame vám knihu receptov zostavených podľa princípov paleo. Obsahuje 88 chutných, plnohodnotných jedál s minimálnym podielom sacharidov, antinutrientov a alergénov. Dominantnou zložkou všetkých jedál je zelenina, vďaka čomu obsahujú nadpriemerné hodnoty vitamínov a minerálov.
Autori knihu zostavili na základe vlastných dlhoročných skúseností s varením paleo jedál. Z knihy sa napríklad dozviete, ako sa pripravujú špagety bez cestovín, rizoto bez ryže alebo fazuľová polievka bez fazule. Recepty do knihy boli povyberané tak, aby rešpektovali slovenskú kuchyňu a ich príprava bola čo najmenej prácna.
Kniha obsahuje 88 receptov:
- 43 hlavných jedál
- 24 príloh a šalátov
- 13 raňajok
- 8 polievok
Aby sme vám uľahčili plánovanie a premýšľanie nad varením, kniha je rozdelená do 4 ucelených týždňov s kompletnými nákupnými zoznamami pre 1, 2 alebo 4 osoby. Všetky recepty autori počas prípravy knihy vlastnoručne navarili a odfotili.
Od paleo stravy môžete očakávať úpravu hmotnosti, zlepšenie trávenia, nárast životnej energie či zvýšenie imunity.