Najlepšie recepty zo slovenskej, českej a maďarskej kuchyne nájdete v tejto knihe úspešných autorov manželov Horeckých. Recepty sú rozdelené na časť: predjedlá, nátierky, šaláty, polievky, jedlá z mäsa, hydiny, rýb a zeleniny, prívarky, omáčky, slané a sladké múčne jedlá a koláče. Vezmite do rúk, pripravte si podľa knihy a želáme "dobrú chuť".
Výberová kniha najlepších a až brutálnych vtipov úspešného autora Vladimíra Skalického. POZOR kniha obsahuje PRASAčinky, je nevhodná pre mládež do 18 rokov a citlivé povahy. Vhodná ku konzumácii vínka, pivka a iných destilátov. Nevhodná počas jazdy automobilom.
Camino de Santiago - Cesta do Santiaga de Compostela. Starobylá púť je súčasťou svetového kultúrneho dedičstva. Už ste o nej počuli? Túžite sa dozvedieť viac a zažiť "Cestu v priamom prenose"?
Je tu opäť nové vydanie knihy z úspešnej edície Tradičná babičkina kuchárka a najlepších receptov jesene a zimy od manželov Horeckých. Kniha vám ponúka jedlá z tekvíc, strukovín, kelu, diviny, rýb, domácej zabíjačky a múčnikov. Dobrú chuť.
Stres nás sprevádza na každom kroku. Stres v pravidelných dávkach ničí našu psychiku, zdravie, schopnosť produkovať. Preto je dôležité jeho vplyv znížiť. Čo nám v tom pomôže?
Nájdi si písmenko v obrázku, zakrúžkuj ich, obtiahni obrysy a nakoniec si vymaľuj svoje zvieratko. Publikácia na voľný čas pre naše deti, rozvíja farebné cítenie v spoločnosti našich zvieratiek.
Ak chcete poznať chuť tradičných chalupárskych a záhradkárskych kutilov, tradičná babičkina kuchárka 4 je určená priamo do vašich rúk. V knihe nájdete tradičné polievky, pomazánky, zeleninové, mäsové a grilované jedlá, sladkosti a zaváranie plodov našich záhrad. Dobrú chuť.
Tretie moláre, M3, zuby múdrosti, osmičky, prípadne iné pomenovanie sa používa pre jedinečnú skupinu zubov, ktorá je predmetom odborných diskusií. Predložená odborná monografia sa zaoberá práve touto témou z viacerých pohľadov a má ambíciu podať komplexný pohľad na tento medicínsky problém.
Máte chuť na tradičnú slovenskú kuchyňu z plodov jari a leta ?
Kniha manželov Horeckých obsahuje najlepšie recepty kačacích a husacích hodov s rôznymi tradičnými prílohami, recepty sviatočných jedál - šaláty, polievky, hlavné jedla z mäsa a rýb, tradičné vianočné múčniky a recepty pre Nový rok a Fašiangy.
Zemiaky, kapusta a huby sú nenahraditeľnou surovinou v každej slovenskej kuchyni. Kuchárka ponúka vyberanú kolekciu najlepších tradičných receptov z plodov jesene. Môžeme ich pripravovať ako prílohu k hlavnému jedlu, ale aj ako hlavné jedlo alebo z nich vykúzliť chutný múčnik.
Vedecká publikácia sa zaoberá problematikou diagnostiky a liečby úrazov v oblasti čeľustí a tváre spoločne s potrebou medziodborovej spolupráce. Cieľom odbornej publikácie je poskytnúť odbornej medicínskej verejnosti moderné klinické skúsenosti a vedecké závery získané z vlastných klinických materiálov autorov.