0

Knihy

Úvod do potravinárskej mykológie

Úvod do potravinárskej mykológie

Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb

Autor: Dana Tančinová, Kolektív autorov
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2012
EAN: 9788055207537

Vysokoškolská učebnica: Úvod do potravinárskej mykológie Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Úvod do potravinárskej mykológie

Úvod do potravinárskej mykológie

Dana Tančinová, kolektív

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016 13,47 €
Ten druhý výskum: Úvod do kvalitatívnych metód v psychológii

Ten druhý výskum: Úvod do kvalitatívnych metód v psychológii

Radomír Masaryk

UNIVERZITA KOMENSKÉHO BRATISLAVA 2021 7,70 €
Úvod do filosofie

Úvod do filosofie

Arno Anzenbacher

PORTÁL 2010 17,72 €
Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Vysokoškolská učebnica: Úvod do potravinárskej mykológie Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2012
ISBN 978-80-552-0753-7
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 286
VÄZBA mäkká
ROZMER 240 × 168 mm
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Dana Tančinová, Kolektív autorov

Úvod do potravinárskej mykológie

Úvod do potravinárskej mykológie

Dana Tančinová, Kolektív autorov

19,38 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2012