0

Knihy

Úvod do potravinárskej mykológie

Úvod do potravinárskej mykológie

Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb

Autor: Dana Tančinová, kolektív
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016
EAN: 9788055215587

Vysokoškolská učebnica: Úvod do potravinárskej mykológie Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb.

čítať viac

Pozreli ste si

Zatiaľ ste si u nás nepozreli iné produkty.

Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Vysokoškolská učebnica: Úvod do potravinárskej mykológie Kľúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb.

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2016
ISBN 978-80-552-1558-7
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 286
VÄZBA mäkká
ROZMER 240 × 170 mm
HMOTNOSŤ 506 g

Ďalšie tituly od autora Dana Tančinová, kolektív

Úvod do potravinárskej mykológie

Úvod do potravinárskej mykológie

Dana Tančinová, kolektív

13,47 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016