Autor: Martin Kasarda
Vydavateľstvo: EUROKÓDEX 2012
EAN: 9788089447688
Rozdiel medzi základnou znalosťou písania a ovládaním remesla písania je obrovský. Azda najjednoduchšie sa táto zručnosť dá porovnať s varením. Prakticky každý človek si vie pripraviť nejakú tú základnú potravu. Potom jestvuje vrstva ľudí, ktorých varenie baví, varia si doma, možno pre priateľov.
čítať viacIgor Trávnik, Rudolf Christopher Takáč
Equilibria 2012 10,45 €Miroslav Belic, Janka Striežovská
Aitec spol. s.r.o. 2013 1,54 €Rozdiel medzi základnou znalosťou písania a ovládaním remesla písania je obrovský. Azda najjednoduchšie sa táto zručnosť dá porovnať s varením. Prakticky každý človek si vie pripraviť nejakú tú základnú potravu. Potom jestvuje vrstva ľudí, ktorých varenie baví, varia si doma, možno pre priateľov. Jestvuje však aj vrstva profesionálnych kuchárov, ktorí majú zručnosti, skúsenosti a vedia zo surovín pripraviť viac-menej štandardné jedlo. A na vrchole stojí skupina výnimočných šéfkuchárov, ktorých je naozaj len zopár. Sú majstrami remesla a vedia vyčarovať z mála neskutočné ohňostroje zážitkov. Novinárska profesia sa nachádza na úrovni profesionálnych kuchárov...