študijného odboru potravinárska výroba
Autor: Kolektív autorov
Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA 2004
EAN: 9788080916459
Učebnica obsahuje učivo tematických celkov základné operácie a pracovná technika, základy vážkovej a odmernej analýzy a inštrumentále metódy v chemickej analýze potravín. Okrem základného učiva obsahuje riešené príklady a úlohy na výpočty, rozširujúce informácie, zaujímavosti z danej oblasti a návody na laboratórne práce.
čítať viacAlexander Hudák, Monika Šuleková, Anna Sobeková
Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2019 16,11 €Brandšteterová Alena
EXPOL PEDAGOGIKA 2007 28 €Alena Brandšteterová
EXPOL PEDAGOGIKA 2006 28 €Učebnica obsahuje učivo tematických celkov základné operácie a pracovná technika, základy vážkovej a odmernej analýzy a inštrumentále metódy v chemickej analýze potravín. Okrem základného učiva obsahuje riešené príklady a úlohy na výpočty, rozširujúce informácie, zaujímavosti z danej oblasti a návody na laboratórne práce. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti. V závere nechýbajú prílohy s tabuľkami.
Učebnica je určená žiakom prvého ročníka nadstavbového štúdia stredných priemyselných škôl potravinárskych, vhodná pre všetky odborné zamerania študijného odboru potravinárstvo.