Autor: Alena Brandšteterová
Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA 2006
EAN: 9788080916497
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.
čítať viacMokos Ondrej
EXPOL PEDAGOGIKA 2022 28 €Ondrej Mokos ml.; Andrea Hrivíková; Erika Szalaiová
EXPOL PEDAGOGIKA 2020 28 €Ondrej Mokos ml.
EXPOL PEDAGOGIKA 2013 28 €Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.
Alena Brandšteterová
28 €