0

Knihy

Oznam:
V sobotu a nedeľu (21.12. a 22.12.) - OTVORENÉ - knihkupectvo Pergamen 9-12 hod., knihkupectvo Academia 14-17 hod. Info k dodaniu tovaru kuriérskou spoločnosťou DPD a Slovenskou poštou z tovaru, ktorý je u dodávateľa. Viac info →.

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

Autor: Alena Brandšteterová
Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA 2006
EAN: 9788080916497

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

28 €
 

Viac o knihe

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.

VYDAVATEĽSTVO EXPOL PEDAGOGIKA
ROK VYDANIA 2006
ISBN 978-80-8091-649-7
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 112
VÄZBA mäkká
ROZMER 269 × 207 × 10 mm
HMOTNOSŤ 268 g

Ďalšie tituly od autora Alena Brandšteterová