študijného odboru potravinárska výroba
Autor: Brandšteterová Alena
Vydavateľstvo: EXPOL PEDAGOGIKA 2005
EAN: 9788080916473
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti.
čítať viacAlexander Hudák, Monika Šuleková, Anna Sobeková
Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2019 16,11 €Brandšteterová Alena
EXPOL PEDAGOGIKA 2007 28 €Alena Brandšteterová
EXPOL PEDAGOGIKA 2006 28 €Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti.
Brandšteterová Alena
28 €