0

Knihy

Oznam:
Pozastavenie chystania a odosielania internetových objednávok v termíne od 29.6. do 7.7.2024. Kníhkupectvo Pergamen od 1.7. do 4.7. otvorené v čase od 12:30 do 16:30 hod. V dňoch 29.6 a 6.7.2024 zatvorené. Kníhkupectvo Academia od 1.7. do 4.7.2024 zatvorené. Viac info →.

Fyzikálne vlastnosti potravín

Fyzikálne vlastnosti potravín

Autor: Zuzana Hlaváčová
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2019
EAN: 9788055223995

Vysokoškolská učebnica

čítať viac

Pozreli ste si

Eucharistické zázraky vo svete

Eucharistické zázraky vo svete

Carlo Acutis

Vydavateľstvo Lux 2017 12 €
Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Vysokoškolská učebnica

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2019
ISBN 978-80-552-2399-5
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 146
VÄZBA mäkká
ROZMER 240 × 170 mm
HMOTNOSŤ 267 g

Ďalšie tituly od autora Zuzana Hlaváčová

Fyzikálne vlastnosti potravín

Fyzikálne vlastnosti potravín

Zuzana Hlaváčová

10,66 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2023
Fyzikálne vlastnosti potravín

Fyzikálne vlastnosti potravín

Zuzana Hlaváčová

8,07 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2019
Fyzikálne vlastnosti potravín

Fyzikálne vlastnosti potravín

Zuzana Hlaváčová

8,07 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2019