0

Knihy

Hygiena výživy a stravovania

Hygiena výživy a stravovania

Uplatňovanie hygienických zásad v zariadeniach spoločného stravovania

Autor: Lucia Zeleňáková, Jozef Čapla, Peter Zajác
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2018
EAN: 9788055218069

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Hygiena výživy a stravovania

Hygiena výživy a stravovania

Lucia Zeleňáková , Ľubomír Belej

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2023 12,70 €
Fyziologie a hygiena výživy a alimentární onemocnění hospodářských zvířat

Fyziologie a hygiena výživy a alimentární onemocnění hospodářských zvířat

Helena Härtlová a kolektiv

Česká zemědělská univerzita v Praze 2009 11,48 €
Hygiena výživy a nutriční epidemiologie

Hygiena výživy a nutriční epidemiologie

Bencko Vladimír , Kudlová Eva

Univerzita Karlova 11,42 €
Legislatívne a hygienické požiadavky pre zariadenia spoločného stravovania

Legislatívne a hygienické požiadavky pre zariadenia spoločného stravovania

Ivana Regecová, Jana Výrostková, Slavomír Marcinčák, František Zigo

Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2023 16,04 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

12,35 € Bežná cena 13 €
 

Viac o knihe

Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je podporovaný informáciami v týchto oblatiach: procesy prebiehajúce v zariadeniach spoločného stravovania, hygiena výroby, prípravy a podávania pokrmov, prevádzková a osobná hygiena, sanitácia vrátane deratizácie a dezinfekcie, manipulácia s odpadmi. Čitatelia sa zoznámia s problematikou alergénov a ich ozančovaním v stravovacích službách, dozvedia sa o hygiene výroby chladených, marazených a termosterilizovaných pokrmov, o hygiene výroby a predaja zmrzliny, ľahodkárskych a cukrárských výrobkov, či o zásadách stánkového a iného ambulantného predaja potravín, pokrmov a nápojov.

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2018
ISBN 978-80-552-1806-9
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 304
VÄZBA tvrdá
ROZMER 245 × 175 mm
HMOTNOSŤ 668 g

Ďalšie tituly od autora Lucia Zeleňáková, Jozef Čapla, Peter Zajác

Hygiena výživy a stravovania

Hygiena výživy a stravovania

Lucia Zeleňáková, Jozef Čapla, Peter Zajác

12,35 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2018