Uplatňovanie hygienických zásad v zariadeniach spoločného stravovania
Autor: Lucia Zeleňáková, Jozef Čapla, Peter Zajác
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2018
EAN: 9788055218069
Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe.
čítať viacLucia Zeleňáková , Ľubomír Belej
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2023 12,70 €Helena Härtlová a kolektiv
Česká zemědělská univerzita v Praze 2009 11,48 €Ivana Regecová, Jana Výrostková, Slavomír Marcinčák, František Zigo
Univerzita veterinárneho lekárstva v Košiciach 2023 16,04 €Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je podporovaný informáciami v týchto oblatiach: procesy prebiehajúce v zariadeniach spoločného stravovania, hygiena výroby, prípravy a podávania pokrmov, prevádzková a osobná hygiena, sanitácia vrátane deratizácie a dezinfekcie, manipulácia s odpadmi. Čitatelia sa zoznámia s problematikou alergénov a ich ozančovaním v stravovacích službách, dozvedia sa o hygiene výroby chladených, marazených a termosterilizovaných pokrmov, o hygiene výroby a predaja zmrzliny, ľahodkárskych a cukrárských výrobkov, či o zásadách stánkového a iného ambulantného predaja potravín, pokrmov a nápojov.
Lucia Zeleňáková, Jozef Čapla, Peter Zajác
12,35 €