0

Knihy

Riziká pri produkcii potravín

Riziká pri produkcii potravín

Autor: Mária Angelovičová
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016
EAN: 9788055214757

Obsah: Riziká pri produkcii potravín 1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana 2.Riziko - vymedzenie základných pojmov 3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu 4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín 5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín 6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu 7.

čítať viac

Pozreli ste si

Učebnice boje nožem

Učebnice boje nožem

Soňa Pernecká; Marián Tkáč

CAD PRESS 9 €
Jak na rakovinu

Jak na rakovinu

neznámy autor

Readers Digest Výběr 2015 47,96 €
3/4 Viditeľnosť

3/4 Viditeľnosť

neznámy autor

Atrakt Art 2015 4 €
Dostupnosť:
Nie je na sklade

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

 

Viac o knihe

Obsah:
Riziká pri produkcii potravín
1.Riziká produkcie potravín a jej ochrana
2.Riziko - vymedzenie základných pojmov
3.Pôda ako riziko pri produkcii surovín a potravín rastlinného pôvodu
4.Voda ako potenciálne riziko pri produkcii potravín
5.Ovzdušie ako možné riziko pri produkcii potravín
6.Krmivo - možné riziko pri produkcii potravín živočíšného pôvodu
7.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti geneticky modifikovaných organizmov proti možným rizikám
8.Preventívne opatrenia biologickej bezpečnosti proti vtáčej chrípke
9.Bovinná spongiformná encefalopatia a riziká
10.Riziká z vedľajších produktov zvierat
11. Etické hľadiská klonovania zvierat na potravinové zásoby
12.Nanotechnológie v kontexte produkcie potravín a riziká
13.Hodnotenie rizík
14.Riadenie rizika
15.Komunikácia o riziku
16.Hodnotenie chemických rizík z potravín
17.Hodnotenie mikrobiologických rizík z potravín
18.Hodnotenie rizík z geneticky modifikovaných organizmov
19.Hodnotenie rizík z nanomateriálov
20.Hodnotenie rizík z potravinárskych prídavných látok
21.Hodnotenie rizika z neurodegeneratívnych ochorení
22.Hodnotenie rizika vírusov potravín
23.Hodnotenie zdravotného rizika

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2016
ISBN 978-80-552-1475-7
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 256
VÄZBA mäkká
ROZMER 234 × 157 mm
HMOTNOSŤ 407 g

Ďalšie tituly od autora Mária Angelovičová

Riziká pri produkcii potravín

Riziká pri produkcii potravín

Mária Angelovičová

12,35 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2016
Riziká pri produkcii potravín

Riziká pri produkcii potravín

Mária Angelovičová

14,25 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2013