0

Knihy

Oznam:
V sobotu a nedeľu (21.12. a 22.12.) - OTVORENÉ - knihkupectvo Pergamen 9-12 hod., knihkupectvo Academia 14-17 hod. Info k dodaniu tovaru kuriérskou spoločnosťou DPD a Slovenskou poštou z tovaru, ktorý je u dodávateľa. Viac info →.

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu

Autor: Ján Mareček, Andrea Mendelová, Miriam Solgajová, Štefan Dráb, Eva Ivanišová
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2022
EAN: 9788055224381

1. kapitola Skladovateľnosť rastlinných produktov 2. kapitola Skladovanie obilnín 3. kapitola Skladovanie olejnín 4. kapitola Skladovanie strukovín 5. kapitola Skladovanie zemiakov 6. kapitola Skladovanie repy cukrovej 7. kapitola Skladovanie ovocia a zeleniny 8. kapitola Spracovanie obilnín 9. kapitola Spracovanie olejnín 10. kapitola Spracovanie okopanín 11.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

Tatiana Bojňanská, Kolektív autorov

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2013 19,40 €
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu

Kročko Miroslav a kolektív

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024 12,44 €
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu

Juraj Čuboň, Peter Haščík, Miroslava Kačániová

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2012 11,30 €
Sklady a skladovanie

Sklady a skladovanie

Vladimír Klapita

EDIS-vydavateľstvo 2010 14,20 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

10,66 € Bežná cena 11,22 €
 

Viac o knihe

1. kapitola Skladovateľnosť rastlinných produktov
2. kapitola Skladovanie obilnín
3. kapitola Skladovanie olejnín
4. kapitola Skladovanie strukovín
5. kapitola Skladovanie zemiakov
6. kapitola Skladovanie repy cukrovej
7. kapitola Skladovanie ovocia a zeleniny
8. kapitola Spracovanie obilnín
9. kapitola Spracovanie olejnín
10. kapitola Spracovanie okopanín
11. kapitola Technológia spracovania ovocia a zeleniny
12. kapitola Technológia spracovania pochutín

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2022
ISBN 978-80-552-2438-1
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 329
VÄZBA mäkká
ROZMER 240 × 170 mm
HMOTNOSŤ 564 g

Ďalšie tituly od autora Ján Mareček, Andrea Mendelová, Miriam Solgajová, Štefan Dráb, Eva Ivanišová

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu

Ján Mareček, Andrea Mendelová, Miriam Solgajová, Štefan Dráb, Eva Ivanišová

10,66 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2022