0

Knihy

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

Autor: Tatiana Bojňanská, Kolektív autorov
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2013
EAN: 9788055210865

Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú.

čítať viac

Ďalšie vydania a podobné tituly

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu

Ján Mareček, Andrea Mendelová, Miriam Solgajová, Štefan Dráb, Eva Ivanišová

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2022 11,22 €
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu

Juraj Čuboň, Peter Haščík, Miroslava Kačániová

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2012 11,30 €
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu

Kročko Miroslav a kolektív

Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2024 12,44 €
Zloženie potravín a potravinových surovín

Zloženie potravín a potravinových surovín

Judit Süli; Anna Sobeková; Zuzana Bujdošová

OSVETA 2019 40,50 €
Dostupnosť:
Dodanie 1 až 7 dní

Dostupnosť v kníhkupectve:
Academia, Bratislava - nie Pergamen, Senec - nie

17,46 € Bežná cena 19,40 €
 

Viac o knihe

Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú.
Z obsahu:
VŠEOBECNÁ ČASŤ
Členenie a charakteristika surovín a potravín rastlinného pôvodu
Hodnotenie kvality potravinárskych surovín a potravín
Najdôležitejšie zložky surovín a potravín rastlinného pôvodu
KOMODITNÁ ČASŤ
Obilniny ako potravinárske suroviny
Maloobjemové plodiny
Strukoviny a výrobky z nich
Olejniny a výrobky z nich
Zemiaky
Repa cukrová
Ovocie a zelenina
Pochutiny
Senzorická analýza surovín a potravín

VYDAVATEĽSTVO Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
ROK VYDANIA 2013
ISBN 978-80-552-1086-5
JAZYK slovenský
POČET STRÁN 335
VÄZBA tvrdá
ROZMER 242 × 172 mm
HMOTNOSŤ -

Ďalšie tituly od autora Tatiana Bojňanská, Kolektív autorov

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

Tatiana Bojňanská, Kolektív autorov

17,46 € Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre 2013